Streetfood Arrangement

Streetfood Festival € 35,90 p.p.

Vanaf 25 personen

Ons team is van alle markten thuis, en dat is te merken aan het verlokkelijke aanbod lekkers waarmee we onze gasten op dagelijkse basis weten te verwennen. (H)eerlijk uitgewerkte gerechtjes waar het Streetfood gehalte van afdruipt… wij draaien er onze hand niet voor om. Dus heeft u iets te vieren en wilt u het net even anders aanpakken, misschien is ons nieuwe Streetfood festival een juiste keuze voor u.

Naast onze mini broodjes runde hamburger van Black Angus rund met Jack Daniel ’s smokey BBQ-saus en de Classic American Style Kip Hotdog in Brioche broodje met luxe toppings– naast deze twee absolute watertanders op ons Streetfood festival – serveren wij u ook een spies van Kipsaté met kroepoek en atjar, onze huisgemaakte mini broodje truckersbal uit eigen jus en overheerlijk huis gemarineerde gamba spiesjes met aioli,

Brood met kruidenboter, diverse soorten wraps met vlees en vis.

Het lekkerste fingerfood op het juiste moment en in de meest gezelligste sfeer.

Uitbreiding optie: Puntzak verse frieten met mayonaise € 3,10 p.p.

Dit arrangement is af te sluiten met:

Dessertbuffet:

Ons dessertbuffet wordt spectaculair geopend met een omelet Sibérienne, een feestelijke ijstaart geserveerd met vuurwerk fonteinen. Dit dessertbuffet wordt gepresenteerd met diverse bavarois, tulband, bombe, longeurs, vers fruitsalade & slagroom € 12,10 p.p.

OF

Een coupe vers fruit, vanille-ijs & slagroom € 8,90 p.p.

OF

Koffie compleet, keuze uit: koffie/thee met luxe bonbons € 7,90 p.p.